diumenge, 13 de maig de 2018

TANGRAM PER MULTIPLICAR

 CATALÀ

Diumenge!!!! Com m'agraden els caps de setmana!

Aquest matí us he penjat a l'Instagram aquest tangram per treballar les taules de multiplicar, i us ha encantat! He rebut moltíssims missatges vostres i no sabeu com de feliç em fan!! Així que entre el vermut i el dinar us he fet una versió per a descarregar, que a mi també m'anirà bé, xq no tinc pensat gastar-me el sou en el Tiger, que el tercer sector estem molt mal pagats!

Us el deixo aquí sota! Espero que us sigui útil! Ja sabeu que jo sóc fan d'aprendre jugant i que les coses tinguin lògica, així que em sembla una gran combinació! Jo els plastificaré i els posaré una fusta a sota xq siguin, més cuquis!

Si us animeu a fer-ho, recordeu que ho podeu compartir per les xarxes, que a mi em fa molta il·lusió veure-ho!


TANGRAM PER MULTIPLICAR!


CASTELLÀ

Domingo!!!! Cómo me gustan los fines de semana!

Esta mañana os he colgado en Instagram este tangram para trabajar las tablas de multiplicar, y os ha encantado! He recibido muchísimos mensajes vuestros y no sabéis como de feliz me hacen!! Así que entre el vermut y la comida os he hecho una versión para descargar, que a mí también me irá bien, xq no tengo pensado gastarme el sueldo en Tiger, que el tercer sector estamos muy mal pagados!Os lo dejo aquí abajo! Espero que os sea útil! Ya sabéis que yo soy fan de aprender jugando y que las cosas tengan lógica, así que me parece una gran combinación! Yo los plastificaré y les pondré una madera debajo para que sean, más cuquis!

Si os animáis a hacerlo, recordar que lo podéis compartir por las redes, que a mí me hace mucha ilusión verlo! 


TANGRAM PARA MULTIPLICAR!

7 comentaris: