diumenge, 10 de febrer de 2019

TAULELL DE JOC COMPRENSIÓ LECTORA

CATALÀ
 
Hola!! Ja fa dies que reclameu aquest material, però és que no us feu a la idea de la feinada que és crear un material, traduir-li, editar-lo i preparar una entrada al blog!

Però per fi sóc aquí i us porto els taulells de joc per treballar aspectes relacionats amb la comprensió lectora.
Si algú no sap de què parlo us ho explico a continuació!

Sovint és complicat entendre el que llegim, o si més no en el nostre cas, sovint ho entenen però el costa molt expressar el que han entès de manera oral o escrita, no sempre és necessari i imprescindible que escriguin tot en un paper, hi ha persones que realment s'expressen molt millor de manera oral i des de l'escola s'hauria de respectar més.


Per això aquest recurs. Trobareu dues versions en el mateix document. Una potser per grups amb més nivell, i l'altre amb més preguntes. L'única cosa que els diferencia és el format i la quantitat de preguntes.

El taulell amb menys preguntes funciona per rondes, pacteu en començar quines rondes voleu fer, i aneu llençant el dau. Si necessiteu que plasmin per escrit el que hi han entès us recomano descarregar-vos el llibret de lectura AQUÍ i anar escrivint a mesura que aneu responent. Per aquest taulell només us cal 1 dau.


El taulell amb més preguntes, NO funciona per rondes, simplement, llenceu dos daus, acordeu abans de començar, quin dau marcarà la línia horitzontal i quin la vertical i ja podeu començar a respondre.

Aquest recurs ens funciona genial sempre! Tenim a l'aula una carpeta amb tots els taulers de joc de moltíssimes temàtiques diferents i sempre és una bona eina de treball!

Si el voleu descarregar, ho podeu fer Aquí!CASTELLÀ

Hola!! Ya hace días que reclamáis este material, pero es que es un trabajazo  crear un material, traducirle, editarlo y preparar una entrada en el blog!

Pero por fin estoy aquí y os traigo los tableros de juego para trabajar aspectos relacionados con la comprensión lectora.
Si alguien no sabe de que hablo os lo explico a continuación!

A menudo es complicado entender lo que leemos, o cuando menos en nuestro caso, a menudo lo entienden pero les costa mucho expresar lo que han entendido de manera oral o escrita, no siempre es necesario e imprescindible que escriban todo en un papel, hay personas que realmente se expresan mucho mejor de manera oral y desde la escuela se tendría que respetar más.Por eso este recurso. Encontraréis dos versiones en el mismo documento. Una quizás por grupos con más nivel, y el otro con más preguntas. Lo único que los diferencia es el formato y la cantidad de preguntas.

El tablero con menos preguntas funciona por rondas, pactáis al empezar qué rondas queréis hacer, y vais tirando el dado. Si necesitáis que plasmen por escrito lo que han entendido os recomiendo descargaros el librito de lectura AQUÍ e ir escribiendo a medida que vayáis respondiendo. Para este tablero solo os hace falta 1 dado.El tablero con más preguntas, NO funciona por rondas, simplemente, tiráis dos dados, pactáis antes de empezar, qué dado marcará la línea horizontal y qué la vertical y ya podéis empezar a responder.

Este recurso nos funciona genial siempre! Tenemos en el aula una carpeta con todos los tableros de juego de muchísimas temáticas diferentes y siempre es una buena herramienta de trabajo!

Si lo queréis descargar, lo podéis hacer Aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada