diumenge, 21 de juny de 2020

JOCS DE VIATGE EN DVD

CATALÀ

Hola! Avui us porto un recurs molt versàtil!

Uns jocs de viatge per a passar les estones més divertides! Els podeu portar a la motxilla com a substituts de les pantalles, per jugar a la piscina, a la furgoneta, o per tenir-los a l'aula! Segur que li trobeu una bona utilitat!

Per muntar els jocs només necessiteu unes caixes de DVD. Guardeu el CD de dins que aviat ús faré una proposta molt xula amb els cd's! Si no en teniu a casa, els podeu comprar aquí.

Abans que compreu els jocs sapigueu que potser haureu de retallar una mica la coberta. M'he adonat que no totes les caixes són iguals encara que ho semblin aparentment així que he fet una ica una mica estàndard, ja que d'aquesta manera només haureu de retallar si és necessari!


El joc és molt fàcil de muntar! Ja veureu! Consta de tres parts:

La coberta que cal posar-la a la part exterior de la caixa, la roda que la posarem al lloc on hi va el CD i és l'apartat del joc que ens indicarà que cal fer segons el color de la casella i les targetes de joc que les posarem a la part esquerra de la caixa del DVD.

Trobareu 4 jocs diferents! Si us agraden i tenen èxit doncs no descarto fer-ne una nova col·lecció, ja que a nosaltres aquests ens està agradant molt i els fem servir sovint!

Per jugar només necessiteu tenir un dau i algun objecte que serveixin de fitxa!

JOC 1 FESTA

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas us pot tocar fer mímica, cantar, lletrejar o buscar objectes amb els ulls ben oberts! Podeu decidir fer més d'una ronda per partida del mateix taulell!JOC 2 PARAULES

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas us pot tocar escriure, cantar, lletrejar o dir les paraules al reves!JOC 3 OPERACIONS

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas treballem operacions així que us pot tocar sumar, restar, multiplicar o dividir! Utilitzeu el número que us ha sortit al dau per l'operació o en podeu triar un altre del taulell a l'atzar!

JOC 4 HISTÒRIES


Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas inventarem històries divertides, o terrorífiques i haureu d'escollir un personatge, un espai, un objecte i una emoció per triar-la! Llanceu el dau i a imaginar!

Espero que aquests jocs us ajudin a gaudir una mica més d'aquest estiu tan especial que ens ha tocat viure!

Aquest és un material de pagament i el podeu comprar fent clic aquí!CASTELLÀ

¡Hola! Hoy os traigo un recurso muy versátil!

¡Unos juegos de viaje para pasar los momentos más divertidos! ¡Los podéis llevar en la mochila como sustitutos de las pantallas, para jugar en la piscina, en la furgoneta, o para tenerlos en el aula! ¡Seguro que le encontráis una buena utilidad!

Para montar los juegos solo necesitáis unas cajas de DVD. Guardar el CD de dentro que pronto os haré una propuesta muy chula con los cd's! Si no tenéis en casa, los podéis comprar aquí.


Antes de que compréis los juegos sepáis que quizás tendréis que recortar un poco la cubierta. ¡Me he dado cuenta de que no todas las cajas son iguales aunque lo parezcan aparentemente así que he hecho una medida un poco estándar, puesto que de este modo solo tendréis que recortar si es necesario!

¡El juego es muy fácil de montar! ¡Ya veréis! Consta de tres partes:

La cubierta que hay que 
ponerla en la parte exterior de la caja, la rueda que la pondremos en el lugar donde va el CD y es el apartado del juego que nos indicará que hay que hacer según el color de la casilla y las tarjetas de juego que las pondremos a la parte izquierda de la caja del DVD.

¡Encontraréis 4 juegos diferentes! ¡Si os gustan y tienen éxito pues no descarto hacer una nueva colección, puesto que a nosotros estos nos están gustando mucho y los usamos a menudo!

¡Para jugar solo necesitáis tener un dado y algún objeto que sirvan de ficha!

JUEGO 1 FIESTA

¡Cada rueda tiene 4 colores diferentes y estos colores nos indican que lo que debemos hacer! ¡En este caso os puede tocar hacer mímica, cantar, deletrear o buscar objetos con los ojos muy abiertos! ¡Podéis decidir hacer más de una ronda por partida del mismo tablero!

JUEGO 2 PALABRAS

¡Cada rueda tiene 4 colores diferentes y estos colores nos indican que es lo que debemos hacer! ¡En este caso os puede tocar escribir, cantar, deletrear o decir las palabras al revés!

JUEGO 3 OPERACIONES

¡Cada rueda tiene 4 colores diferentes y estos colores nos indican que es lo que debemos hacer! ¡En este caso trabajamos operaciones así que os puede tocar sumar, restar, multiplicar o dividir! ¡Utilizar el número que os ha salido en el dado para la operación o podéis elegir otro del tablero al azar!

JUEGO 4 HISTORIAS

¡Cada rueda tiene 4 colores diferentes y estos colores nos indican que es lo que debemos hacer! ¡En este caso inventaremos historias divertidas, o terroríficas y tendréis que escoger un personaje, un espacio, un objeto y una emoción para elegirla! ¡Lanzar el dado y a imaginar!

¡Espero que estos juegos os ayuden a disfrutar algo más de este verano tan especial que nos ha tocado vivir!

¡Este es un material de pago y lo podéis comprar haciendo clic aquí!Cap comentari:

Publica un comentari