diumenge, 10 de gener de 2021

EL BARRET DE LES ESTACIONS DE L'ANY

CATALÀ

Aquesta activitat té com a objectiu treballar les estacions de l'any.

Sóc una gran defensora de treballar-les de manera significativa, tocar, sentir, observar, viure en primera persona.

Amb unes mica de ganes sempre podem crear un espai de cada estació de l'any, sortir al pati, anar al mercat, descobrir entre pàgines de llibres... Però m'ha semblat que podia ser interessant tenir un suport en paper ara que potser no tenim tant l'oportunitat de fer-ho d'altres maneres. Això si, crec que aquesta ha de ser una activitat complementaria!

Cada estació de l'any té les mateixes activitats, excepte en el cas dels reptes del barret que alguns canvien. Són activitats senzilles per a descobrir i identificar quina roba portem, els aliments de temporada... Podeu anar grapant totes les plantilles del barret perquè us quedi finalment un barret ple d'informació de totes les estacions.

Si voleu descarregar aquesta activitat podeu fer-ho de manera gratuïta aquí.


CASTELLÀ


Esta actividad tiene como objetivo trabajar las estaciones del año.

Soy una gran defensora de trabajarlas de manera significativa, tocar, sentir, observar, vivir en primera persona.Con un poco de ganas siempre podemos crear un espacio de cada estación del año, salir al patio, ir al mercado, descubrir entre páginas de libros... Pero me ha parecido que podía ser interesante tener un apoyo en papel ahora que quizás no tenemos tanto la oportunidad de hacerlo de otras maneras. ¡Esto sí, creo que esta tiene que ser una actividad complementaría!

Cada estación del año tiene las mismas actividades, excepto en el caso de los retos del sombrero que algunos cambian. Son actividades sencillas para descubrir e identificar qué ropa llevamos, los alimentos de temporada... Podéis ir grapando todas las plantillas del sombrero para que os quede finalmente un sombrero lleno de información de todas las estaciones.

Si queréis descargar esta actividad podéis hacerlo de manera gratuita aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari