dimecres, 7 de novembre de 2018

FIGURES GEOMÈTRIQUES

CATALÀ

Sóc l'antítesi de qualsevol bloguera, a mi em donaran un dia un premi a Anti bloguer de l'any! Xo és que sóc incapaç de seguir una rutina de publicacions! Xo he! Aquesta també és la meva essència!

Avui us porto un material per a treballar formes geomètriques! Fa un temps l'havia utilitzat escrivint amb un retolador a sobre dels pals de fusta, però jo no sóc massa manetes i la veritat és que així queda molt cuki i a mi, ús agradi no, m'agraden les coses cuquis!

Si seguiu les regles, podeu construir figures de fins a 8 cares.
Jo he utilitzat pals de gelat d'aquests típics de fer treballs manuals que vaig comprar en un basar, velcros rodons i petits que compro a Amazon, els podeu comprar aquí, i el descarregable que trobareu en aquest post.


Jo he muntat tot el material i l'he afegit al racó de mates que tenim al centre obert.
Per a complementar el material, he preparat unes targetes, ja que d'aquesta manera el gruo pot aprofundir una mica més en cada figura geomètrica.

Amb els més petits, construïm la figura i busquem per l'espai on som, o la natura, o els llibres, formes iguals a les que hem estat construint.

Si ús interessa el material, el podeu descarregar aquí!CASTELLÀ

Soy el antítesis de cualquier bloguera, a mí me darán un día un premio a Anti bloguer del año! Xo es que soy incapaz de seguir una rutina de publicaciones! Xo he! Esta también es mi esencia!

Hoy os traigo un material para trabajar formas geométricas! Hace un tiempo lo había utilizado escribiendo con un rotulador encima de los palos de madera, pero yo no soy demasiado manitas y la verdad que así queda muy cuki y a mí, os guste o no, me gustan las cosas cuquis!

Si seguís las reglas, podéis construir figuras de hasta 8 caras.
Yo he utilizado palos de helado de estos típicos de hacer trabajos manuales que compré en un bazar, velcros redondos y pequeños que compro en Amazon, los podéis comprar aquí, y el descarregable que encontraréis en este post.


Yo he montado todo el material y lo he añadido al rincón de mates que tenemos en el centro abierto.
Para complementar el material, he preparado unas tarjetas, puesto que de este modo si quieren puede profundizar algo más en cada figura geométrica.

Con los más pequeños, construimos la figura y buscamos por el espacio donde estamos, o la naturaleza, o los libros, formas iguales a las que hemos estado construyendo.
Si os interesa el material, lo podéis descargar aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada