dimecres, 14 de novembre de 2018

TWISTER DE DITS

CATALÀ

Hola! Fa dies us vaig penjar un recurs però si ús pogués explicar tot el que m'està passant aquests dies podríem fer un llibre!

Avui us porto el Twister de dits! M'encanten els recursos que són tan polivalents i versàtils! I la idea d'aquest recurs en concret és que entre totes el fem molt gran!

Ús explico!

El twister de dits té dues modalitats de joc.La primer modalitat, és el típic joc de twister, es juga exactament igual que en la versió de mans i peus.

Fem girar la fletxa i posem el dit que ens indica al color que toca. Aquesta és una de les versions xq jugar per jugar tb és aprendre!!! I és necessari!

Per afegir alguns conceptes jo he preparat unes targetes amb els 4 colors. En el meu cas cada color és una temàtica diferent.
El groc per les taules de multiplicar, el blau per a respondre preguntes sobre una mateixa, el verd per a operacions matemàtiques i el vermell per a lletres i paraules.

Quan a la persona que juga li toca un color, ha de respondre a una de les preguntes per a poder continuar jugant.

En aquest post, trobareu, un descarregable amb tot el necessari per a jugar, i un document perquè vosaltres pugueu editar les vostres pròpies preguntes! Us agrairia moltíssim que si les editeu i en creeu de noves, me les envieu i jo les aniré ajuntant en aquest post xq tothom les pugui utilitzar!

Les podeu fer arribar al meu correu electrònic!

Podeu descarregar el joc aquí
Podeu descarregar les targetes editables aquí


CASTELLÀ

Hola! Hace días os colgué un recurso pero si OS pudiera explicar todo el que me está pasando estos días podríamos hacer un libro!

Hoy os traigo el Twister de dedos! Me encantan los recursos que son tan polivalentes y versátiles! Y la idea de este recurso en concreto es que entre todas lo hagamos muy grande!
 

Os explico!

El twister de dedos tiene dos modalidades de juego.La primero modalidad, es el típico juego de twister, se juega exactamente igual que en la versión de manos y pies.

Hacemos girar la flecha y ponemos el dedo que nos indica al color que toca. Esta es una de las versiones xq jugar para jugar tb es aprender!!! Y es necesario!

Para añadir algunos conceptos yo he preparado unas tarjetas con los 4 colores. En mi caso cada color es una temática diferente.
El amarillo las tablas de multiplicar, el azul para responder preguntas sobre una misma, el verde para operaciones matemáticas y el rojo para letras y palabras.

Cuando a la persona que juega le toca un color, tiene que responder a una de las preguntas para poder continuar jugando.
En este tabla, encontraréis, un descargable con todo lo necesario para jugar, y un documento para que vosotras podáis editar vuestras propias preguntas!

Os agradecería muchísimo que si las editáis y creáis de nuevas, me las envieis y yo las iré juntando en este post para q todo el mundo las pueda utilizar!

Las podéis hacer llegar a mi correo electrónico!

Podéis descargar el juego aquí
Podéis descargar las tarjetas editables aquí 

Cap comentari:

Publica un comentari