divendres, 9 d’octubre de 2020

PACK LECTOESCRIPTURA ANIMALS

CATALÀ


Vaig començar aquest material a l'abril, i que surti ara fa més que evident que esta sent un any duríssim per a totes! Mai trobava el moment de seure i acabar-lo tot i que el necessitava!

Tenia ganes de començar a crear amb imatges reals, ja que realment ajuden a desenvolupar l'aprenentatge però tampoc trobava mai el moment o em deixava endur pel cuquisme! Si a vegades aquestes coses passen!

Però ja ho tinc! En aquest cas comencem per animals però ja m'he animat a ampliar amb menjar, mobiliari, emocions, transport...

He intentat recollir en un sol document diferents aprenentatges respecte a la lectoescriptura i que ajudes una mica al sistema global, sabeu que si navegueu pel blog, podeu trobar altres materials per acompanyar aquest aprenentatge.

Us explico una mica en què consisteix el material d'acord?

En aquest cas aprendrem 48 noms d'animals, i el material ofereix diferents activitats per fer-ho!

Trobareu targetes amb les imatges dels animals i per altra banda targetes amb el nom. Les he posat amb 3 tipografies diferents, lletra de pal, lletra d'impremta i lletra lligada, sé que cada escola, persona, centre o experiència és un món!

Per continuar trobareu el mateix nombre d'animals, 48, però en aquest cas cal identificar la primera lletra de la paraula així com la paraula sencera correcta.

Trobareu també el mateix nombre de targetes per escriure ara en aquest cas el nom de l'animal.

Per anar acabant, he preparat unes targetes en primer lloc per a separar per síl·labes la paraula i per a escriure-la poden copiar les lletres del nom de l'animal.

Us recomano que ho plastifiqueu tot o busqueu la manera més sostenible perquè no es faci malbé. Podeu posar-ho en una caixa i esperar que arribin les següents temàtiques que arribaran ben aviat.

Espero que ho gaudiu molt!

Si voleu aconseguir aquest material, podeu clicar aquí.

Una abraçada


CASTELLÀ


¡Empecé este material en abril, y que salga ahora, hace más que evidente que está siendo un año durísimo para todas! ¡Nunca encontraba el momento de sentarme y terminarlo a pesar de que lo necesitaba!

¡Tenía ganas de empezar a crear con imágenes reales, puesto que realmente ayudan a desarrollar el aprendizaje pero tampoco encontraba nunca el momento o me dejaba llevar por el cuquisme! ¡Si a veces estas cosas pasan!

¡Pero ya lo tengo! En este caso empezamos por animales pero ya me he animado a ampliar con comida, mobiliario, emociones, transporte...


He intentado recoger en un solo documento diferentes aprendizajes respecto a la lectoescritura y que ayudase un poco al sistema global, sabéis que si navegáis por el blog, podéis encontrar otros materiales para acompañar este aprendizaje.

¿Os explico un poco en que consiste el material de acuerdo?

¡En este caso aprenderemos 48 nombres de animales, y el material ofrece diferentes actividades para hacerlo!

Encontraréis tarjetas con las imágenes de los animales y por otro lado tarjetas con el nombre. ¡Las he puesto con 3 tipografías diferentes, letra de palo, letra de imprenta y letra ligada, sé que cada escuela, persona, centro o experiencia es un mundo!

Para continuar encontraréis el mismo número de animales, 48, pero en este caso hay que identificar la primera letra de la palabra así como la palabra entera correcta.

Encontraréis también el mismo número de tarjetas para escribir ahora en este caso el nombre del animal.

Para ir terminando, he preparado unas tarjetas en primer lugar para separar por sílabas la palabra y para escribirla pudiendo copiar las letras del nombre del animal.

Os recomiendo que lo plastifiquéis todo o busquéis la manera más sostenible para que no se eche a perder. Podéis ponerlo en una caja y esperar que lleguen las siguientes temáticas que llegarán bien pronto.

¡Espero que lo disfrutéis mucho!

Si queréis conseguir este material, podéis clicar aquí.

Un abrazo


1 comentari:

  1. Que maravilla!! Sólo una pregunta cuando le das al enlace en la descripción del pack no especifica que esté en castellano también. ¿Lo está? Gracias

    ResponSuprimeix