dijous, 10 de gener de 2019

HORES I MESURES

CATALÀ

Fa dies que tinc coses pendents per penjar, però la meva vida s'està nodrint de molts canvis i cal escoltar-se una mica per a gestionar-los. Així que avui he trobat una estoneta i aprofito per compartir amb vosaltres alguns materials pendents!

Primer de tot volia agrair-vos l'acollida que estan tenint les rodes de multiplicar, així com el pack de les lletres i el pack dels dinosaures! De tot cor, us agraeixo moltíssim la confiança!

Doncs anem a la feina!

Us porto dos jocs de parelles, els tenia pendents des de feina dies, i és de justícia que us els comparteixi per aquí!

Primer de tot trobareu un joc de parelles per relacionar equivalències de pesos, a la meva feina ens costa molt aprendre aquests conceptes, així que per a complementar diferents activitats més vivencials que fem doncs vaig crear aquest recurs. Per altra banda podeu descarregar un altre joc per treballar les hores en punt. Les trobareu en diferents formats. Al blog podeu descarregar un recurs per treballar les hores de manera més concreta, però jo necessitava un recurs per a poder iniciar-nos en les hores i per tant aquest és més adequat. 
Podeu descarregar tots dos recursos en aquí:

Les hores
Mesures


CASTELLÀ 

Hace días que tengo cosas pendientes para colgar, pero mi vida se está nutriendo de muchos cambios y hay que escucharse un poco para gestionarlos. Así que hoy he encontrado un ratito y aprovecho para compartir con vosotros algunos materiales pendientes!

Antes que nada quería agradeceros la acogida que están teniendo las ruedas de multiplicar, así como lo pack de las letras y lo pack de los dinosaurios! De todo corazón, os agradezco muchísimo la confianza!

Pues vamos al trabajo!

Os traigo dos juegos de parejas, los tenía pendientes desde hace días, y es de justicia que os los comparta por aquí!

Antes que nada encontraréis un juego de parejas para relacionar equivalencias de pesos, en mi trabajo nos cuesta mucho aprender estos conceptos, así que para complementar diferentes actividades más vivenciales que hacemos,  pues creé este recurso.Por otro lado podéis descargar otro juego para trabajar las horas en punto. Las encontraréis en diferentes formatos. En el blog podéis descargar un recurso para trabajar las horas de manera más concreta, pero yo necesitaba un recurso para poder iniciarnos en las horas y por tanto este es más adecuado.
Podéis descargar ambos recursos aquí:

Las horas
Medidas

1 comentari: